Hoe kunt u uw oude iPhone verkopen aan Het iPhoneplein?

iPhone verkopen

Toestel aanmelden

Kies het model, geef aan wat de conditie is en bekijk ons bod

Toestel ontgrendelen

Ontgrendel het toestel, zet het terug naar fabrieksinstellingen en verwijder de pincode en het iCloud-account

Je verkochte iPhone opsturen

Stuur het toestel naar ons op

Je geld ontvangen

Als de aanvraag klopt, wordt het geld binnen 2 dagen naar je rekening overgeschreven.

iPhone verkopen aan iPhoneplein: hoe werkt dat?

Een iPhone verkopen aan iPhoneplein doe je om verschillende redenen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Kun je dit op een veilige manier doen en wat gebeurt er met jouw oude gegevens? Vragen waar wij je graag antwoord op geven. Want door jouw oude iPhone van de hand te doen, verdien je geld én draag je bij aan de circulaire economie. Een win win situatie dus!

Waarom je oude telefoon verkopen een goed idee is

In ons leven verbruiken we meer dan één telefoon. Vaak bewaren we ze eventjes als back-up. Toch kom je er later achter dat deze oude smartphones alleen maar in de kast blijven liggen. Je iPhone verkopen is dan een goed idee. Jij ontvangt een marktconforme prijs terwijl je jouw oude telefoon een tweede leven gunt. Een duurzame en bewuste keus.

Hoe werkt het verkopen van je telefoon aan iPhoneplein?

Bij iPhoneplein voorzien we je graag van de beste service. Je iPhone verkopen gaat bij ons snel, veilig en eenvoudig. Nadat je jouw toestel hebt aangemeld via onze website, ontvang je direct een prijsopgave. Daarna kun je jouw toestel direct naar ons toesturen. Zodra wij jouw telefoon hebben ontvangen, wordt het afgesproken bedrag binnen 48 uur bijgeschreven op het bij ons bekende rekeningnummer. Zo simpel en snel werkt dat.

Stappenplan telefoon verkopen en aanmelden

  1. Ga op onze website naar iPhone verkopen en klik op de blauwe button
  2. Voer in welk toestel je aan ons wilt verkopen en klik op volgende
  3. Vul het geheugen in (32, 64 of 128 GB)
  4. Vul ook de kleur van het toestel in
  5. Beschrijf de conditie van jouw telefoon
  6. Vervolgens zie je aan de rechterzijde een aankoopbedrag verschijnen
  7. Klik op verder en ga akkoord met de algemene voorwaarden en ons privacybeleid*
  8. Klik op verder en vul jouw persoonlijke gegevens in
  9. Klik op versturen en je ontvangt de verzendinstructies via e-mail

* Let op!

Bij deze stap moet je ook bevestigen dat jouw iPhone bij aankomt ontgrendeld is en door jou is teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Ook moet het iCloud account verwijderd zijn. 

Waar moet ik op letten als ik mijn smartphone wil verkopen?

Bij een iPhone verkopen aan iPhoneplein zijn een aantal dingen belangrijk. Zo moet je er voor zorgen dat jouw telefoon is ontgrendeld voordat je deze aan ons opstuurt. Dat betekent dat de telefoon niet is voorzien van een fingerprint of wachtwoord. Ook moet je jouw bestaande iCloud account verwijderen van de smartphone die je aan ons wilt verkopen. Daarnaast zet je de oude telefoon voor verzending ook terug naar fabrieksinstellingen.

Hoe snel word ik uitbetaald na het opsturen van de telefoon?

Bij iPhoneplein houden we van transparantie, eerlijkheid én snelheid. Dat betekent dat je nooit lang op je geld hoeft te wachten als je jouw iPhone wilt verkopen aan ons. Nadat we jouw telefoon in goede orde en onder afgesproken voorwaarden hebben ontvangen, ontvang je het overeengekomen bedrag binnen 2 dagen op jouw eigen bankrekeningnummer.

Hoe gaat iPhoneplein om met gegevens die op een oude telefoon blijven staan?

Ook jouw oude telefoon is ooit een verzamelplaats geweest van persoonlijke gegevens. Een iPhone verkopen dient dan ook veilig en secuur te gebeuren. Daarom zet je de telefoon terug naar fabrieksinstellingen. Deze meeste gegevens worden dan direct gewist.

Toch kan het zijn dat er privacygevoelige informatie achterblijft. Maak je vooral geen zorgen.

iPhoneplein werkt middels strenge privacy bescherming procedures. Mochten er onverhoopt toch gegevens achterblijven? Dan zorgen wij ervoor dat deze grondig worden gewist.

Is het veilig om mijn oude iPhone te verkopen?

Ja, jouw oude iPhone verkopen aan iPhoneplein kan is 100% veilig. Maandelijks verkopen wij meer dan honderden verschillende toestellen. Deze worden met behulp van IMEI-nummers aangemeld bij de politie én gecontroleerd. Veilig voor jou én ons.

Heb je jouw toestel bij ons aangemeld of al naar ons toegestuurd maar ben je toch van gedachte veranderd? Geen enkel probleem. Wij sturen je telefoon gratis naar je retour. Zo kun je jouw iPhone niet alleen veilig, maar ook nog eens zonder risico verkopen.

Welke Apple telefoons koopt iPhoneplein in?

iPhoneplein verkoopt vrijwel ieder model iPhone. Bijvoorbeeld de XS, iPhone 8 Plus of 6S. Staat jouw oude telefoon niet tussen het rijtje met beschikbare modellen maar wil je jouw iPhone toch verkopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers.

Kopen jullie ook beschadigde smartphones in?

Ook wanneer jouw oude smartphone beschadigd is kun je jouw toestel aan ons verkopen. Niet elke oude telefoon is natuurlijk in nieuwstaat. Je kunt een iPhone verkopen wanneer deze geheel zonder krassen is, maar ook telefoons met gewone of stevige gebruikerssporen kopen wij in. Is het beeldscherm gebarsten of het frame van de iPhone gebroken? Ook dan voorzien we je van een mooi en marktconform bedrag bij de verkoop van jouw toestel.

Verzendkosten vergoeding tot € 7,75

Bij iPhoneplein snappen we heel goed dat je zoveel mogelijk geld wilt overhouden. Je iPhone verkopen kan bij ons dan ook gratis. Wij voorzien je van een verzendkosten vergoeding tot € 7,75. Dat heeft een aantal fijne voordelen voor jou.

Op deze manier kun je namelijk zelf bepalen hoe je jouw smartphone aan ons wilt toesturen. Dat kan via pakketpost, maar natuurlijk ook via een koerier of aangetekend pakket. Welke keuze je ook maakt, iPhoneplein vergoed tot een maximumbedrag van € 7,75. En daar kun jij natuurlijk weer leuke dingen mee doen.