Over Het iPhoneplein

Het iPhoneplein bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doet Het iPhoneplein niets liever dan telefoons reviseren.

Wat zijn wij?

Het iPhoneplein is een gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het inkopen en verkopen van iPhone-toestellen. Door onze ruime ervaring behoren wij tot de beste en meest betrouwbare bedrijven van Nederland op dit gebied.

Het iPhoneplein
KvK: 76169936
BTW: NL003052109B37

Postadres:
Laanweg 118
1031JE Amsterdam
Tel: 0850041189

Let op! Het afhalen van bestellingen is niet mogelijk, wij hebben geen fysieke voorraad op onze locatie. Doordat wij gebruikmaken van een extern magazijn, kan Het iPhoneplein je de service ‘voor 18.00 uur besteld, morgen in huis’ verlenen.

Ons missie

Mobiele telefoons dragen bij aan een groot percentage van de CO2 uitstoot in de wereld. Wij, als Het iPhoneplein, geloven in duurzaamheid. Hoe langer een telefoon gebruikt kan worden, hoe minder het milieu belast wordt. Onze missie is om daar een bijdrage aan te leveren.

Duurzaam. Maatschappelijk verantwoord. Met respect voor de natuur.

Wij werken samen met

refurbished iPhone klarna
refurbished iphone koperbescherming