Veel gestelde vragen

Refurbished is het controleren, renoveren en schoonmaken van een product. Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald ‘gereviseerd’. Het zijn producten die retour zijn gekomen omwille van diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschotten, technische defecten of een inruilprogramma.

Hoewel een refurbished iPhone bij Het iPhoneplein niet nieuw is, is het zeker geen tweedehands apparaat. De apparaten worden helemaal gecheckt en indien nodig voorzien van een nieuwe batterij of ander onderdeel. Tevens maken wij de iPhone helemaal schoon, zorgen wij er voor dat alle gegevens van een vorige gebruiker gewist zijn en de iPhone voorzien wordt van de laatste software. 

Ja alle refurbished iPhone‘s op ons website zijn simlockvrij. Dat betekent dat je deze iPhone met elke simkaart kan gebruiken.

Natuurlijk! Bij elke bestelling van Het iPhoneplein heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Een toestel retourneer je binnen 14 dagen na ontvangst, compleet, in originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Je mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat ook in een normale winkel kunt doen.

Op deze link kunt u Apple website bezoeken en alle informaties vinden.  

Een accu wordt vervangen wanneer de capaciteit minder dan 80% is of wanneer deze meer dan 700 laadcycli heeft gehad. Een laadcyclus vindt plaats wanneer de voeding van de batterij volledig wordt gebruikt.

Als klant kan je zelf de garantieduur bepalen. De standaard gratis garantie bij Het iPhoneplein is 6 maanden. 

  • Ga naar icloud.com . Zie je ”Zoek mijn iPhone” niet op iCloud.com, dan heeft jouw account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Voor toegang tot ”Zoek mijn iPhone” en andere functies dien je iCloud ook geïnstalleerd te hebben op jouw iOS-apparaat.
  • Klik vervolgens op Alle apparaten en selecteer het apparaat dat je wilt wissen.
  • Vervolgens klik je in het info-venster op Wis Apparaat (hier komt jouw toestel naam te staan).
  • Hierna voer je het Apple ID-wachtwoord in. Let op: Voer geen telefoonnummer of bericht in, dit i.v.m. het feit dat het toestel al verloren is.
  • Stop vervolgens het wisverzoek, hierna komt er een button Verwijder uit account in het rood te staan. Klik hier op. Hierna is je iCloud verwijderd van je toestel.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar deze artikel van Apple

Een back-up van jouw iPhone kan je maken via het toestel zelf. Hieronder staat het uitgelegd:

  • Ga naar Instellingen
  • Klik op uw Apple ID
  • Klik op iCloud
  • Klik op iCloud-reservekopie
  • Klik op Maak nu reservekopie (hierboven kunt u ook direct aanvinken dat er automatisch een iCloud-reservekopie wordt gemaakt

Is jouw iPhone kapot of heeft het toestel last van een technisch mankement? Dan wil je natuurlijk dat deze weer naar behoren functioneert. Ook wanneer je geen garantie hebt bij Het iPhoneplein kan je deze laten repareren bij onze gecertificeerde reparateurs.

Het iPhoneplein verkoopt alleen toestellen onder de margeregeling. Hier kan dus geen btw over terug gevorderd worden.